• Terug naar nieuws

  Weer of geen weer: Boerderijplezier gegarandeerd bij FarmFun

  Slecht weer teambuilding

  Laat regen je niet weiden: bij FarmFun is het altijd farmtastisch weer!

   

  Heb je het gehad met de eindeloze regendagen en de kou die maar niet wil wijken? Wij bij FarmFun ook! Maar laat dit je niet weerhouden om een beestige dag te beleven. Zelfs als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, staat FarmFun klaar met een karrevracht aan mogelijkheden om elke teambuilding activiteit tot een droog en warm succes te maken.

  Weer of geen weer, FarmFun heeft altijd iets te bieden!
  Het is geen geheim dat de natuur haar eigen plannen trekt, en ja, dat betekent soms veel regen en onaangename temperaturen. Maar vrees niet, want bij FarmFun is het altijd zonnig in ons hart en hebben we talloze manieren om het plezier door te laten schijnen!

  Boerderijplezier, zonder nat te worden!


  Zelfs als het buiten stormt, kunnen onze bezoekers binnen stormen voor evenveel pret. Onze schuren en overdekte faciliteiten zijn perfect voor een dag vol team mooohments, ongeacht de regendruppels. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het weer; jouw FarmFun ervaring zal uiermate geschikt en aanpasbaar zijn!

  FarmFun: Waar het plezier nooit verregent!


  Bij FarmFun draait alles om het samenbrengen van mensen, het versterken van het kuddegevoel en het beleven van plezier, weer of geen weer. Dus, waar wacht je nog op? Steek de horens bij elkaar, laat de koe-rona zorgen thuis en kom naar FarmFun voor een dag vol gegarandeerde pret en avontuur.

  Dus, laat je niet tegenhouden door een beetje Nederlands weer. Bij FarmFun schijnt altijd de zon, zelfs als het regent! Boek je bezoek en laat ons je team een melkbaar goede tijd bezorgen. We beloven dat je er helemaal van je melk zal zijn!

  Check de programma's
  Inspiration Guide mockup

  Meer farmtastisch nieuws

  • Kernwaarden van FarmFun

   20-04-2024
  • “We zouden nog eens een teambuilding moeten regelen. Doe jij dat even?”

   02-04-2024
  • Heb je nog wat overgebleven teambuildingbudget?

   30-11-2023