• Boerderij FarmFun Merchtem

  FarmFun Merchtem

  Welkom bij FarmFun Merchtem, waar gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doe-opdrachten, en héél veel koeien garant staan voor een dag vol plezier! Of je nu een beestig vrijgezellenfeest of ‘farmtastische’ teambuilding plant, ons team van enthousiaste animatoren zorgt voor een onvergetelijk avontuur. Dus, spring op je tractor of in je auto en kom langs bij de boerderij van Bart en Marijke in Merchtem voor een dag om te ‘koe-steren’!

  Marijke en Bart FarmFun Merchtem

  Farmtastische activiteiten op een steenworp van Brussel

  De boerderij van Chief Executive Farmers Marijke en Bart heeft alle faciliteiten om van jouw event een onvergetelijke ervaring te maken:

  • Een ruime parking voor de deur
  • Een spiksplinternieuwe ontvangstzaal met 50 zit- of 70 staanplaatsen, groot led-scherm, micro en flipchart
  • Verzorgd sanitair met douches
  • Meerdere speelloodsen
  • Een grote speelweide
  • Terras met loungehoek en picknicktafels
  • Boergondische FarmFood
  • 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten
  Wat klanten zeggen over FarmFun Merchtem
  FarmFun Merchtem

  Aanbod op onze boerderij 

  De accommodatie van FarmFun Merchtem is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk. Het aanbod op de FarmFun-boerderij in Merchtem: 

  • Farm Expert Games
  • Farm Games
  • Bumperball

  Voor of na onze activiteiten kan je genieten van ons overheerlijk FarmFood. Geef je wel vooraf een seintje? Bij onze vestiging Merchtem kan je naast de FarmFun activiteiten ook terecht voor boerderijkampjes voor boeren en boerinnen in spé. Elke zomervakantie organiseren we 'Boerderijkriebels'. 

  Ontdek onze activiteiten
  To do in de buurt van FarmFun Merchtem

  Activiteiten in Merchtem en omgeving

  De fun in Vlaams-Brabant beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een bezoek brengen aan een van de grootste plantentuinen ter wereld, Plantentuin Meise. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt: Duvel of De Palm. Op de website van Toerisme Vlaams-Brabant vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de wandelingen van het Steenbergpad (8,5 km) en het Banmolenpad (10 km) nabij onze boerderij.

  Ga naar Toerisme Vlaams-Brabant
  Slapen in omgeving Merchtem

  Overnachten in de omgeving van Merchtem

  Je kan je nestje maken bij:

  FarmFun Merchtem

  Je maag vullen in de omgeving

  Nog een hongertje na de activiteit? Wij serveren ook boergondisch FarmFood. Geef je wel een seintje vooraf? Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen te Merchtem: Taverne Het Bos, Brasserie 5 voor 12Restaurant Mayabee en Brasserie  Lindenhoeve.

  Grotere groepen kunnen terecht bij: 

  Ga alvast op FarmTour

  FarmFun Merchtem FarmFun Merchtem FarmFun Merchtem FarmFun Merchtem FarmFun Merchtem

  Een greep uit ons uitgebreide aanbod